Veilig

Dankzij 40 jaar ervaring op het gebied van kluizen en bouwkundige beveiliging zijn uw waardevolle bezittingen in veilige handen. Met tal van maatregelen maken dieven geen schijn van kans. Lees meer >

Toegankelijk

Safelockers zijn gevestigd in goed beveiligde winkels en winkelcentra. Dankzij voldoende parkeergelegenheid en ruime openingstijden bepaalt u zelf wanneer u bij uw waardevolle bezittingen kunt. Lees meer >

Verzekerd

Uw spullen zijn bij ons standaard verzekerd tot € 25.000. Safelockers zijn zo veilig, dat wij gunstige contracten hebben afgesloten met de verzekeraars Zurich en Allianz. Zo houden we de tarieven zo laag mogelijk. Lees meer >

HOE WERKT HET?

Een veilige gedachte

Diefstal of brand. U denkt: dat overkomt mij niet. Toch liegen de cijfers er niet om. Nederland telt maar liefst 64.660 inbraken en 4.837 woningbranden per jaar. Berg daarom uw spullen op voordat het te laat is. Voorkomen is beter dan genezen.

Zwaarbeveiligd

Safelocker is ontstaan uit Dujardin. Dit beveiligingsbedrijf heeft al 40 jaar een grote naam op het gebied van kluizen en bouwkundige beveiliging. Onze kluiskamers zijn gevestigd in goed beveiligde winkels die aan onze strenge eisen voldoen. Bovendien is elke kluiskamer uitgerust met een gecertificeerd alarmsysteem en high end-beveiligingstechnieken, zoals een mistgenerator en 24/7-camerabewaking.

Goed verzekerd

U huurt al een Safelocker vanaf € 14,95 per maand. En dan bent u ook nog eens automatisch verzekerd tot € 25.000. Ook kunt u kiezen voor € 50.000. Wist u dat u met een kostbaarhedenverzekering veel duurder uit bent? En dan liggen uw waardevolle spullen nog niet eens veilig opgeborgen in een massieve kluis. Met een Safelocker bespaart u dus maandelijk flink wat euro’s.

Toegankelijk

Wij vinden dat u zelf mag bepalen wanneer u bij uw waardevolle spullen moet kunnen. Het zijn tenslotte uw eigendommen. Dankzij de ruime openingstijden van onze Safelockerlocaties kunt u bij uw spullen wanneer het u uitkomt. Onbeperkt bezoek, zonder afspraak.

Privacy gegarandeerd

Wij hechten veel waarde aan privacy. Bezoekt u uw Safelocker? Dan bent u de enige in de kluiskamer. Op die manier kunt u in alle rust en stilte bij uw spullen. Bovendien bent u de enige die weet wat er in uw Safelocker ligt.

Opbervoorbeelden compact kluis Safelocker

Wat kunt u opslaan in Safelocker®?

  • Juwelen

  • Horloges

  • Laptops en tablets

  • Diploma’s

  • Harde schijven

  • Autosleutels

  • Contant geld

  • Trouwboekjes

Bescherm uw spullen voor het te laat is

177 inbraken per dag

Nederland telt 64.660 inbraken per jaar. Zorg dat er niets te halen valt

12 woningbranden per dag

Nederland telt 4.837 woningbranden per jaar. Laat uw waardevolle papieren niet in rook opgaan.

KLUIS HUREN